Tel: +381 35 8473 474
E-mail: office@bomit-r.com
Bomit-R Logo

TRANSPORT ROBE U DOMAĆEM I MEĐUNARODNOM SAOBRAĆAJU

Godine iskustva i brojni klijenti govore u prilog činjenici da održavamo kvalitet poslovanja i opravdavamo ukazano poverenje.

Transport robe

Transport robe u domaćem i međunarodnom saobraćaju

Organizujemo kamionski prevoz robe za potrebe trasporta najrazličitije vrste robe. Bez obzira na to da li je u pitanju komercijalna roba, neopasni ili opasni otpad, u našoj ponudi možete pronaći vozila koja su vam potrebna, jer posedujemo i ADR sertifikat. Bilo da vam je krajnje odredište u Srbiji ili van nje, budite sigurni da je transport robe kamionom uz podršku Bomit-R sada mnogo profesionalniji, kvalitetniji i bezbedniji.

Prevoz rasute robe poluprikolicama
sa pokretnim podom

Desetogodišnje iskustvo u prevozu rasute robe sa poluprikolicama sa pokretnim podom stavlja nas među prve na tržištu Srbije u ovoj vrsti prevoza. Walkingfloor poluprikolice imaju ogromnu prednost prilikom utovara i istovara čvrstog neopasnog otpada i druge rasute robe zbog automatskog pokretnog poda. Na ovaj način se smanjuje angažovanje radne snage prilikom istovara rasute robe, što je jedna od velikih prednosti za naše kupce.

Zapremina ove poluprikolice jeste 93 m3 samim tim sav rasuti materijal i roba koji su male težine, a potrebna je veća zapremina vozila, jesu najpogodniji za utovar u poluprikolicama sa pokretnim podom. Prevoz robe poluprikolicom sa pokretnim podom je brži, lakši i efikasniji, čak i za utovar paletne robe, baliranog otpada ili rolni. Utovar rasutog neopasnog otpada je u većini slučaja odozgo, dok pokretni pod istovara robu.

Dozvole

Dozvole za Transport neopasnog otpada

Dozvola za transport neopasnog otpada

Transport opasnog otpada

Dozvola za transport opasnog otpada

Licenca za domaći i međunarodni prevoz

Licenca za domaći i međunarodni prevoz

Naš vozni park obuhvata

Cisterna za prevoz rasutog materijala

Walkingfloor poluprikolice

Poluprikolica sa pokretnim podom

Cirade

Prikoličar

Kipere

Šleper za prevoz razne robe

Cisterne za cement