Tel: +381 35 8473 474
E-mail: office@bomit-r.com
Bomit-R Logo

Pružamo uslugu kamionskog prevoza robe sopstvenim vozilima, organizaciju prevoza robe za prevoznike na teritoriji cele Srbije, kao i servisiranje vaših teretnih vozila.

Nakon dve decenije kontinuiranog rada sa klijentima poput vas, upoznali smo sve njihove potrebe i stalno se trudimo da im izađemo u susret. Upravo bogato iskustvo nam pruža mogućnost da razumemo kompletan proces organizacije transporta, ali i da prevaziđemo izazovne situacije koje se u tom procesu mogu pojaviti.

Pozicija središta naše firme uz autoput u Ćupriji nam omogućava da odgovorimo na vaše potrebe i u najkraćem roku organizovazujemo transport vaše robe.

Važno nam je da vam obezbedimo najkvalitetniju uslugu, zbog toga se trudimo da pružimo tačne i pravovremene informacije i ispoštujemo dogovorene rokove kako bi isporuka stigla na vreme.

Naša vozila su odlično održavana i trudimo se da koristimo što moderniju tehnologiju kako bismo išli u korak sa evropskim trendovima, ali i da bismo vam omogućili kvalitetnu uslugu.

Servis za teretna vozila vam nudi kvalitetnu uslugu, profesionalan pristup, posvećenost i znanje u servisiranju vaše flote. Na osnovu iskustva verujemo da pravi izbor servisa održava kvalitet vaše flote na najvišem nivou.

Sarađujemo sa holandskom kompanijom Cargo Floor čiji smo ovlašćeni partneri na teritoriji Evrope u segmentima prodaje njihovih proizvoda i servisa poluprikolica sa pokretnim podom.

Korisnik smo TimoCom transportne platforme i usluge TimoCom CashCare.

Osnovni postulat našeg poslovanja jeste da konstantno težimo poboljšanju kvaliteta usluga koje pružamo i na taj način ostvarimo ultimativni cilj a to je ispunjenje zahteva i očekivanja i najzahtevnijih korisnika naših usluga. Naše poslovanje usaglasili smo sa standardima i sertifikovali se za sistem menadžmenta kvalitetom u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2015.

The TimoCom CashCare seal: Give your payment claims greater emphasis and impact

DOZVOLE KOJE POSEDUJEMO

Dozvola za transport neopasnog otpada

Dozvola za transport neopasnog otpada

Dozvola za transport opasnog otpada

Dozvola za transport opasnog otpada

Licenca za domaći i međunarodni prevoz

Licenca za domaći i međunarodni prevoz

Segmenti poslovanja

Transport robe

Transport robe

Servis za teretna vozila

Servis za teretna
vozila

Cargo Floor ovlašćeni distributer

Cargo Floor ovlašćeni
distributer i servis

Licenca za domaći i međunarodni prevoz

Moja Flota aplikacija