Bomit-R Logo

Usluge

BOMIT-R VAM UZ SVE USLUGE OBEZBEĐUJE

Profesionalnu i kvalitetnu saradnju kako smatramo da je to od izuzetne važnosti za pouzdano poslovanje.

Dostava u najbržem mogućem roku

DOSTAVA U NAJBRŽEM MOGUĆEM ROKU

Kvalitetna i pouzdana usluga

KVALITETNA I POUZDANA USLUGA

Prevoz vozilima u skladu sa ADR sertifikatima

PREVOZ VOZILIMA U SKLADU SA ADR SERTIFIKATIMA

Transport robe u domaćem saobraćaju

TRANSPORT ROBE U DOMAĆEM SAOBRAĆAJU

Dobru pokrivenost zemlje nam omogućava sedište firme, dok dugogodišnja saradnja sa partnerima govori u prilog kvaliteta usluga koje nudimo. Poštovanje zakonskih propisa i poštovanje dogovora prilikom ugovaranja usluga su na prvom mestu u našem poslovanju. Za obavljanje usluga prevoza koristimo sopstvena vozila, kao i vozila kvalitetnih saradnika firme koji su spremni da odvezu robu na potrebno odredište.

Ugovaranje prevoza za ostale prevoznike

UGOVARANJE PREVOZA ZA OSTALE PREVOZNIKE

Prepoznata je potreba na tržištu za pružanje podrške prevoznicima prilikom pronalaženja najboljeg prevoza sa odredište gde se nalaze. Naš tim za organizaciju i ugovaranje prevoza konstantno prati tržište transporta sa ciljem da se kvalitetno i u najbržem roku organizuje potreban prevoz. Profesionalnost se ogleda u kompletnom praćenju organizovanog prevoza.

Prodaja građevinskih materijala u tranzitu

PRODAJA GRAĐEVINSKIH MATERIJALA U TRANZITU

U cilju pružanja kompletne usluge našim saradnicima, organizujemo i prodaju građevinskog materijala u tranzitu, od fabrike do kupca. Pouzdano i efikasno obavljanje ove usluge je prepoznato kod naših stalnih kupaca.

Mogućnost zbirnog prevoza i pretovara robe u Ćupriji

MOGUĆNOST ZBIRNOG PREVOZA I PRETOVARA ROBE U ĆUPRIJI

Uštedu našim partnerima obezbeđujemo tako što pružamo mogućnost zbirnog prevoza sa više destinacija u ugovorenom periodu. Opremljeni smo i za pretovar robe u sedištu naše firme, u Ćupriji.

ZAHTEV ZA PONUDU