Bomit-R Logo

Usluge

BOMIT-R VAM UZ SVE USLUGE OBEZBEĐUJE

Profesionalnu i kvalitetnu saradnju kako smatramo da je to od izuzetne važnosti za pouzdano poslovanje.

Dostava u najbržem mogućem roku

DOSTAVA U NAJBRŽEM MOGUĆEM ROKU

Kvalitetna i pouzdana usluga

KVALITETNA I POUZDANA USLUGA

Prevoz vozilima u skladu sa ADR sertifikatima

PREVOZ VOZILIMA U SKLADU SA ADR SERTIFIKATIMA

Transport robe u domaćem saobraćaju

TRANSPORT ROBE U DOMAĆEM SAOBRAĆAJU

Dobru pokrivenost zemlje nam omogućava sedište firme, dok dugogodišnja saradnja sa partnerima govori u prilog kvaliteta usluga koje nudimo. Poštovanje zakonskih propisa i poštovanje dogovora prilikom ugovaranja usluga su na prvom mestu u našem poslovanju. Za obavljanje usluga prevoza koristimo sopstvena vozila, kao i vozila kvalitetnih saradnika firme koji su spremni da odvezu robu na potrebno odredište.

Ugovaranje prevoza za ostale prevoznike

UGOVARANJE PREVOZA ZA OSTALE PREVOZNIKE

Prepoznata je potreba na tržištu za pružanje podrške prevoznicima prilikom pronalaženja najboljeg prevoz sa odredište gde se nalaze. Naš tim za ugovaranje prevoza konstantno prati situaciju na tržištu za moguće transporte, kako bi prevoznici mogli na vreme da dobiju informaciju o postojećem prevozu sa adrese koja ih interesuje. Profesionalnost se ogleda u kompletnom praćenju prevoznika, od trenutka ugovaranja transporta, samog prevoza, potrebne dokumentacije, isporuke, do trenutka kompletno završene usluge.

Prodaja građevinskih materijala u tranzitu

PRODAJA GRAĐEVINSKIH MATERIJALA U TRANZITU

U cilju pružanja kompletne usluge našim saradnicima, organizujemo i prodaju građevinskog materijala u tranzitu, od fabrike do kupca. Pouzdano i efikasno obavljanje ove usluge je prepoznato kod naših stalnih kupaca.

Mogućnost zbirnog prevoza i pretovara robe u Ćupriji

MOGUĆNOST ZBIRNOG PREVOZA I PRETOVARA ROBE U ĆUPRIJI

Uštedu našim partnerima obezbedjujemo tako što pružamo mogućnost zbirnog prevoza sa više destinacija u ugovorenom periodu. Opremljeni smo i za pretovar robe u sedištu naše firme, u Ćupriji.